tisdag 8 mars 2016

Glossy box Februari,







Oral - B 3D white luxe perfection toothpaste

Få ett strålande leende! Fluortandkrämen 3D white luxe perfection har Oral-B:s mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Upplösningsbara micro -beads och kiseloxid löser upp missfärgningar och skyddar proaktivt.

Elizabeth Mott - Queen of the Fill

Ge dina ögonbryn en definerad look med ögonbrynsgelen från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med flera lager.

Marc Anthony - Oil of Morocco Argan Oil Shampoo

Djuprengörande sulfatfritt shampo från Marc Anthonsys hårvårdsserie Oil of Morocco. Innehåller näringsrik arganolja som både tillför fukt och stärker håret. Resultatetblir en glänsande och friskt hårfullt av vitalitet.

Benefit - They´re Real Tinted Lash Primer

They´re Real Tinted Primer boostar fransarnas volym och kan både användas som primer under din vanliga mascara och separat för en naturlig fjäderlätt look. Formulan är vattenfast och vårdar fransarna med pro-vitamin B5.

Glazel Visage - Pressed Rouge mini

Sätt färg på kinderna! Detta rouge ger dig en naturlig rosig glow samtidigt som hyn får fin lyster med sidenlen känsla.

Har redan testat primern för ögonfransarna men vart inte alls vidare nöjd då jag en gång förut fick en annan primer och den älskade jag verkligen.
Rouget kommer jag nog ge Nova då hon älskar att sitta och kladda på med smink och färgen passade inte så jättebra.

Tandkrämen ska bli spännande att prova, man kanske får ett Hollywood smile sen =P

Shampoo är ju alltid bra att ha extra.

Ögonbrynsgelen kom lägligt då min nästan snart är slut men jag föredrar transperanta gel men vem vet, denna kanske blow my mind away =)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar