lördag 29 augusti 2015

Glossybox!

Jag har börjat prenumenerat på Glossy Box.
Och vad är Glossy box då?
Jo istället för att få hem en tidning får du hem i brevlådan en jätte snygg låda med 5 olika produkter inom skönhet.
man får fylla i en liten enkät om t.ex hudtyp, färg på hår mm.

Jag fick hem min första i Juli. Och då var det ett samarbete med någon (kommer inte ihåg vilken) och den lådan var så jäkla snygg så den har fått blivit en inredningsdetalj här hemma =)
Iden boxen har jag använt 3 av dom 5 sakerna. 

I Augusti boxen fanns detta:




Manna Kadar Cosmetics - Lash primer
" Prisvinnande primer som bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de får näring. På natten fungerar den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagtid är den en utmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran"

Wella Professionals - EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion
" BB-lotion för håret från Wellla Professionals nya stylingserie EIMI. Den tillför näring och ger ett friskt, glansigt och mjukt håt utan frizz samtidigt som den innehåller både UV-skydd och värmeskydd"

Kueshi- Anti - Cellulite Booster
"Ge din hud en riktig boost. Denna berikande lotion återfuktar och bevarar hudens elasticitet samtidigt som den har en uppstramande effekt. Men anddra ord är det en hudlotion men många möjligheter"

Emité - Eye shadow Brush, E144
"Framhäv dina ögon med hjälp av denna ögonskuggsborste från det professionella, svenska makeupmärket Emité Make Up. den konformade bortsen är perfekt för att skapa djup vid ögongloben"

Hot Make Up I Samarbete med GlossyBox - Lip Balm
"Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktande och mjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning" (Det är den lilla blå bollen ni kan se på bilden)

Har än så länge bara testat Lip balmen och den var underbar! Luktade så himla gott, nästan så att man vill äta upp den! Och den mjukar verkligen upp!
Prylarna i denna box kommer att komma till användning det vet jag =)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar