måndag 11 juni 2012

Söndag, inte alls en dag för vila trots allt!

Ja som jag tidigare skrev så vart ju inte Söndag så mycket till att ligga hemma i soffan och bara lata sig...eftersom mina skattepengar hade kommit så kunde jag inte låta bli att sticka iväg till Birsta en sväng =)

Tog med mig Nova och mamma/mormor och drog iväg på babyproffsen då jag ville köpa en matstol åt Nova =) Min kära sambo hade bestämt vilken sorts stol vi skulle ha, det skulle inte vara någon annan än en Hokus Pokus stol då han själv inte hade haft någon som barn och hade varit avundsjuk på alla andra barn som hade en sån. Så Hokus Pokus blev det =) Fick bli en vit med rosa sits med en sån där "insats" då inte Nova riktigt kan sitta själv än.


Nova fick chilla i baby björn selen när vi gick runt inne på Babyproffsen och hon prata med dom/det flesta hon såg =)
Vart även lite mera prylar där inne..
 Fick bli en lite tunnare filt nu till sommaren...
....ett par strumpor som tyvärr vart paj redan i dag då hon gnussar fossingarna i babyskyddet och kommer åt kardborren så nu vet jag hur dom andra strumporna har gått sönder =/ får lägga dit en filt då hon ska ut och åka bil hädanefter! 
Haklapp! Var inte så sugen på att köpa dom som är i plast än då jag tycker dom är lite för hård...
Köpte även ett myggnät till resesängen som täcker både upp till och runt sidorna så hon kan ligga i den ute på altanen utan att bli myggbiten =) 

Efter Babyproffsen var det tänkt att vi skulle åka på Plantagen för att inhandla lite mer blommor för att göra mer fint ute men det var så otroligt mycket folk där så då skippade vi det stack på BOOM istället =)

Har länge tittat på två lådor där men har varit i valet och kvalet om jag skulle köpa dom eller inte..men nu slog jag till! Vet inte riktigt vart jag ska ha dom än men eftersom jag har dille på förvaring kunde jag ju bara inte åka hem utan dom =)
Det svarta är som den klassiska "svarta tavlan" så man kan skriva vad man vill på dom =) Men just nu är dom undanstoppade tills jag hittar ett perfekt ställe/användning för dom =)

Idag var en sån där dag då jag fick hämta Fredrik efter att han hade slutat då han hade haft med sig lastbilen hem i helgen och då passade vi på att svänga in på Jysk där det var en skänk jag har tittat på länge och nu hade dom satt ner priset med hela 799 kronor =) Så då vart det köp på en gång =) 
Fredriks pärla =)
Skänken som ska få bo i köket =) Får se om jag klarar av att sätta ihop den själv imorgon utan att bli galen och slita mig i håret =)

Ringde även till kyrkan idag för att boka datum för dopet, hon trodde inte att det skulle vara något problem men hon skulle höra av sig imorgon för att bekräfta =) Håller redan på att planera för fullt =) Hittat inbjudningskorten jag vill ha, skrivit gästlista ringt till svärmor så hon kan ställa upp och baka lite kakor =) mer om all planering kommer inom kort =)



Och för alla True Blood fans så går det nu att ladda ner det första avsnittet av säsong 5! Kollade in det förut och vart helnöjd! 

2 kommentarer:

  1. var ni också på babyproffsen i söndags =) Var stor hon blir Nova, tycker det går jätte fort med Hailie nu också, hon följer med blicken och börjat jollra =)

    SvaraRadera
  2. Jajjemen =) Så fort jag ska handla något "större" åker jag dit då jag tycker jag får bättre hjälp där än på barnens hus =)
    Ja hon blir bara större och större =)
    Men gud vad roligt =) du har mycket att se framemot nu, händer så mycket på så kort tid =)

    SvaraRadera