söndag 23 december 2012

1 dag kvar...

...till Julafton!
Men det märks inte här hemma så mycket.. Nova är ju inte så medveten än med det här om Julen och jag har tyvärr blivit lite -" men..usch! Jul igen!" människa men lite av det tänket har försvunnit nu när man har en liten och det kommer garanterat försvinna mer och mer =)
Jul för mig som vuxen betyder mest stress och en massa att göra och i år har December månad gått så jäkla fort! Känns som att man inte har hunnit komma i julstämning, men det blir nog imorgon.

Idag är det inte mycket som står på schemat.
Jag gjorde iordning lite Panacotta med After Eight, så det ska bli spännande att smaka ikväll =)

Ska även iväg en sväng med mamma och Nova på Ica och köpa lite av det sista, bland annat en julskinka och mera julklappspapper!!

Och så blir det att slå in dom sista paketen, då jag inte har haft nå mer julklappspapper!   

och eftersom vi inte ska fira jul hemma så behöver ja ju inte städa ihjäl mig alla fall =) 

Men däremot blir det att packa väskan då vi kommer att sova i Ljungaverk från juldagen till annandagen. Känns bäst så slipper vi åka hem mycket tidigare och skönt att slippa åka fram och tillbaka hela tiden och inte behöver vi dra med oss nå mycket julklappar dit heller då vi kom överens om att inte köpa en massa till oss vuxna utan bara till barnen, men för att det inte skulle bli allt för tråkigt så skrev vi ner dom vuxnas namn på papperslappar så fick vi dra den vi skulle köpa en julklapp till för 400 kronor. Kändes riktigt bra så man kan lägga ner mer pengar på Nova =)

Har också äntligen köpt lite julblommor =)


 

Får se hur det blir med after eight pannacottan!


Hoppas ni alla har det lugnt och skön och bara myser så här dagen före Julafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar