onsdag 29 juli 2015

Tips och Trixs!!







  • När du har tvättat ditt ansikte och ska torka dig med handduken så gnugga inte! Badda ditt ansikte torrt, mycket mer skonsamt mot huden.

  • Ha en separat handduk för ditt ansikte. För om du använder samma handduk som till händerna kan du få bakterier i ansiktet.
  • Se till att ha rätt produkter för din hudtyp, har du bland hy så punktbehandla. t.ex har du torra kinder men en fet t-zon (panna,näsa och haka) ha produkter förr torr hy på kinderna och produkter för fet hy på t-zonen. Finns produkter som vänder sig till bland hy också men det är bättre att punktbehandla.

  • När du använder din eye make up remover för att t.ex ta bort mascaran så gnugga inte!  Lägg istället t.ex bomulls padsen mot fransraden och håll den där så pass att mascaran börja lösas upp sedan drar du padsen neråt (du har ju ögonen stängda) mot kinden och upprepa. Då slipper du slita på ögonfransarna i onödan.
 

  • Och det absolut viktigaste av allt! Tvätta alltid bort ditt smink innan du går och lägger dig för under natten är cellförnyelsen dubbelt så hög än på dagen och då är det viktigt att huden är ren och återfuktad.

Det var tips och tricks för denna vecka med tema ansiktsvård. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar